Uppladdning inför vårterminen 2017

Förra helgen samlades kårens alla ledare och funktionärer, gamla som nya, ute på Sommarhemmet för att tillsammans planera vårterminen.

Vi började på fredagen med god middag och efterrätt, lite lekar och sjungande olika varianter av scoutsången. I sann scoutanda övernattade vi, sovsäckarna rullades ut på allt från tunna eller uppblåsbara liggunderlag, till utfällbara sängar och soffor. Om det var månen, det hårda golvet eller de högljudda snarkningarna som gjorde att vissa hade svårt att somna låter vi vara osagt. Efter en stadig scoutfrukost, dvs havregrynsgröt, kaffe och smörgåsar, ägnade vi hela lördagen åt att planera den kommande vårterminen och delar av sommaren.
Nu är vi redo för en ny spännande termin!

Vi börjar igen vecka 5!

Planeringshajk, jan0_miniHär är några av oss som var med under helgen.

Planeringshajk, jan1_mini Planeringshajk, jan2_mini Planeringshajk, jan3_mini

Det här inlägget postades i Kåren, Spårare, Upptäckare, Utmanare, Äventyrare av Emma. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *